If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гледай само като се постопли преди да си ги махнал да не се увлечеш с скороста някъде че става доста интересно:като лОКУм са.все пак предназначенито им е друго.
п.п.аз пък не се спрях с теа екстремизми то не беше късане на гуми то джанти абе не е за разправяне.за 10м
6-нови джанти 17 и 8 гуми пак 17-летни зимни не съм взимал.здраво късане на гуми и малко джанти.
брее кво ги правиш бе колега ,дупки много ,бордюри или яко пилене
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
брее кво ги правиш бе колега ,дупки много ,бордюри или яко пилене
А да бе пилене с тоя мотор едва ли ако е 3.0 може в първите две е отговора.
а имам и скасани от яко влизане в завой отлепено парче(скъсано)от протектора на нова гума.
Затова казвам да не се пести от гуми при тази кола защото знам как може да ги къса то зависи и от задкормилното устройсто де.
мм да GTV-то много кораво влиза в завоите ,ама като изпусне тогава лошоо Лятото бях с някакво изтъркано TOYO и съм я занасял в завой и опит да избегна дълбока шахта ,с по рязко врътване на волана ,а като ги позавъртя малко такава гнусна и странна миризма никога не съм надушвал от каквато и да е друга гума.
Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
Fiat Bravo II 1.4 90hp
sigpic
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!
Колеги кефа си се на колата вече 4500км и не съм я пипнал само бенз наливам да не ми е уроки
ТА ИНТЕРЕСУВАМЕ ИСКАМ СПОЙЛЕР ОТЗАД ОТКАДЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ДА СИ КУПЯ ИЛИ НЯКОЙ АКО ПРОДАВА ТАКУВ ДА СПОДЕЛИ.В ЕБЕЙ МНОО ПАРА ЕБАСИпък и дали ще дойде
Comment